Vesti

pogledajte najnovije vesti

Shaggy i premium shaggy staze – čupave staze

Tepih je podni pokrivač koji, pored što ima funkciju prostirke koja pojačava toplinu prostora, sve više predstavlja centralni dekorativni element, dopunsko estetsko sredstvo uz pomoć kojeg se oplemenjuje životni prostor i koji ga čini jedinstvenim i oblikuje prema Vašem stilu.

Gotovo da ne postoji prostorija u stanu koja ne žudi za bar jednom prostirkom, stazom ili krparom. Kako god zvali tkanine kojima štitimo parkete i podove, čuvamo se od prašine a istovremeno i uveseljavamo naš dom, one su pre svega korisne i pristupačne. Nikada nisu imale, niti će imati, status koje je kroz istoriju zadobio njegovo veličanstvo tepih, ali baš zbog toga imaju mnogo prednosti u odnosu na njega.

Tepih u sobi ima i svoju funkcionalnu stranu jer smanjuje buku i daje ugodnu površinu za hodanje. Iako tepih zahteva nešto više pažnje prilikom čišćenja efekt koji će dodati vašem dnevnom boravku pokazat će se kao pravo osveženje.

Izuzetno popularan SHAGGY kvalitet sa novom kolekcijom dezena i još većim izborom boja. Baršunasti izgled vlakna daje tepihu punoću i atraktivan izgled. SHAGGY tepih je pravo rešenje za osveženje životnog prostora. Karakteristike samog vlakna i inovativni proces proizvodnje garantuju maksimalnu eksploataciju, što uz jednostavnost održavanja čine ovaj tepih izuzetno popularnim.

image-925f9eb0c72b6a341fe4062a8b8d9f0f89b1b4e8a6422ae6df1d338fcbc011b8-VP1060085

Postavio Faraon
Objavio Carpet Faraon Novi Sad